Håller du på att renovera ett gammalt hus? Kanske ett ödehus som känns lite läskigt och spöklikt, som har stått i många år och hunnit förfalla mycket. Något som verkligen kan ge huset ett ansiktslyft är dörrar. Vackra innerdörrar som släpper igenom ljus i hela huset kommer att göra stor skillnad.

Fina innerdörrar

Det finns dörrar och så finns det dörrar. Om ni håller på att renovera upp ett äldre hus är det roligt att använda de gamla dörrarna, så att historian får komma fram. Men om huset har stått väldigt länge har det ofta hunnit sätta sig, vilket innebär att dörrarna sällan går att stänga riktigt. Om huset har stått i många år blir också dörrarna murkna. Då är det faktiskt bättre att satsa på nya dörrar men i ett gammalt eller klassiskt stuk. Det är inte heller ovanligt att man byter ut vackra dörrar mot vanliga platta dörrar då man slutar använda huset, av ekonomiska skäl. Genom att sätta in fina dörrar som matchar husets utseende kommer ni ge rummen ett ansiktslyft och göra så att hela huset känns ljusare. Köp dina innerdörrar hos GK Door som har egen tillverkning av dörrar i Sverige. Du får högsta kvalitet och kan även höra av dig till dem om du har några särskilda önskemål.

Dubbeldörrar ger mer ljus

Ett smart sätt att göra ett hus ljusare och ge mer ljusinsläpp är genom att satsa på dubbeldörrar. Gärna dubbeldörrar med glas, då får du garanterat ett ljust hem. Dubbeldörrar passar bra i äldre hus, särskilt om det är en gård som du håller på att renovera upp. Om huset stått länge kan gården/huset kännas lite mörk och inskränkt. Då kommer vackra dörrar göra huset mer behagligt att vara i. Det som också är bra med dörrar med glas är att du kan stänga dörren, samtidigt som du kan ha lite koll. Perfekt om du har barn som leker eller ser på tv i vardagsrummet.

Renovera hus

Att få bo i ett vackert hus på landet är mångas dröm. Vissa av de vackraste husen har stått väldigt länge. Det kan göra att de vid första anblick ser lite läskiga ut. Men det är helt möjligt att ta fram husets skönhet och potential genom att varsamt och långsiktigt renovera. Idag finns det en rörelse med människor som vill rädda ödehus. Gamla hus som bara står och förfaller, ofta omgivna av mörk skog. Det kan se lite ödsligt ut när man tittar på gården, men om man hugger ner träd och fixar till huset kan man få en fantastisk bostad eller sommarstuga. Om du har hittat ditt drömhus är det bra att låta själva renoveringen ta tid. Det kostar mycket att renovera ett hus och du vill ju att slutresultatet ska bli riktigt fint. Du vill både få ge din personliga prägel på huset samtidigt som du vill lyfta fram det som redan finns. Genom att investera i vackra dörrar i husets egna stil kan huset behålla sin genuinitet, samtidigt som du kan välja en personlig touch på dörrarna.